Nieuwe samenstelling directie Goemaat B.V.

 Nieuwe samenstelling directie Goemaat B.V.

Tijdens de zomerborrel voor onze vakantie hebben we stilgestaan bij een grote verandering binnen ons bedrijf.  Onze gewaardeerde oprichter heeft namelijk besloten een stapje terug te doen.

Ruim 35 jaar geleden heeft Jan Goemaat samen met zijn vrouw Krientje Goemaat Goemaat B.V. opgericht. Hij had toen waarschijnlijk niet verwacht dat ons bedrijf zo groot zou worden. Maar dankzij Jan’s toewijding hebben we deze groei kunnen bereiken. Hij zag kansen die anderen niet zagen en heeft die met beide handen aangegrepen. Zijn ondernemersgeest en harde werk hebben ons gebracht waar we nu zijn. Nu is het echter tijd voor hem om na 35 jaar wat rustiger aan te gaan doen. Martijn Goemaat en Pieter-Jan van Halum zullen nu de leiding overnemen als directeuren.

Jan gaat nog niet met pensioen. Hij zal een rol vervullen als senior adviseur en Martijn en Pieter-Jan ondersteunen en adviseren bij hun nieuwe taken. Bovendien blijft hij betrokken bij de dagelijkse leiding van Goemaat Aluminium B.V. in Oud-Gastel.

Martijn en Pieter-Jan kijken ernaar uit om leiding te geven aan Goemaat B.V.. Samen zullen ze zich inzetten om het bedrijf verder te laten groeien en te innoveren op het gebied van onze producten en interne processen. Dit alles met als doel onze service aan onze klanten nog verder te verbeteren.

 

We willen graag onze klanten bedanken voor hun vertrouwen, onze partners en leveranciers voor hun samenwerking en onze medewerkers voor hun toewijding. Samen met ons team blijven we ons inzetten voor onze klanten en kijken we uit naar mooie projecten in de toekomst.

Terug naar overzicht