Recensies

Graag geven wij onze opdrachtgevers het woord hoe zij onze dienstverlening ervaren. Wilt u uw ervaring met ons en andere klanten delen? Klik dan hier.

Kees van Noort

Vanaf begin tot het eind prima werk geleverd !!!

- 31 oktober 2021 -
Familie Walschap - Staal

Wij hebben Goemaat ervaren als betrouwbare partner die doet wat hij belooft. En dit zowel qua “Feel and good”-verwachting, kwaliteit, planningsafspraken als montage door 2 bekwame vakmannen (Peter en Jyvan) die vakkundig elke onverwachte hindernis toch netjes wisten op te lossen.
Dus voorons zeker een aanrader !!!

- 30 april 2021 -
M. Idelenburg

Vol lof! Netjes gewerkt, goede kwaliteit ramen.
Goemaat komt alle apspraken netjes na.
Goede service! Heel tevreden.
Ik raad dit bedrijf aan.

- 27 maart 2021 -
Dhr. Veldman

Wij hebben bij Goemaat aluminium kozijnen met hoogwaardig triple glas geleverd gekregen. Vanaf het eerste belletje tot aan de oplevering is alles precies volgens afspraak verlopen. Alles is netjes en accuraat verlopen en de kozijnen zijn prachtig. We zijn er ontzettend blij mee en zouden Goemaat zeker aanraden.

- 26 oktober 2020 -
fam van der hoeven uit schiedam

goedendag wij willen de monteurs die bij ons van de week de nieuwe kunstof kozijnen geplaatst willen bedanken voor het geleverde werk ons huis is uit 1876 dus er waren wat problemen die zeer vakundig opgelost werden er was geen probleem te veel
jullie hebben met zijn vieren vakwerk verricht
jullie zijn top monteurs
namens mijn vrouw en mij bedankt
wij raden de firma goemaat aan iedereen aan

- 24 juli 2020 -
Fam Mudde

Vanaf het eerste moment was communicatie fijn en keurig netjes alles werd serieus genomen en er is op een nette manier meegedacht met ons wat de woning alleen maar ten goede is gekomen en door de monteurs (Peter en Ivan) een net stuk vakwerk afgeleverd bij ons. Dus ik zou jullie voor een volgende project zo weer benaderen en adviseren bij een ieder die een vakbekwaam bedrijf zou willen voor de kunststof kozijnen deuren en alles wat daar verder mee te maken heeft.

- 23 juli 2020 -
Malinda Quartel Coupe

Wij zijn erg tevreden met de geplaatste kozijnen en schuifpui. De plaatsing verliep erg goed, er werd netjes opgeruimd en de mannen waren erg vriednelijk en behulpzaam. Ze ramen zien er allemaal fantastisch uit, passen weer helemaal bij de stijl van het huis en zien er niet “plastic” of goedkoop uit. We kunnen Goemaat van harte aanbevelen!

- 15 juli 2020 -
Bart Sytsma

Wij hebben door Goemaat onze balkondeur laten vervangen door een kunststoffen draai-kiep raam. Vooraf zijn we uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die er waren en waren de contacten goed. Het eindresultaat mag er wezen en wij zijn dik tevreden over de manier van werken van de firma Goemaat!

- 15 juni 2020 -
Henrico Wijers

Goemaat heeft ons gehele huis en vrijstaande garage voorzien van kunststof kozijnen. Met hier en daar een uitdaging kwam Goemaat elke keer met een professionele oplossing. De montage en communicatie verliep vlekkeloos (geheel volgens afspraak). Ook een paar service-puntjes werden snel en moeiteloos opgelost. Onze dakkapel, een uitdaging, is tevens onder handen genomen door Goemaat en staat er weer netjes bij. Alle kozijnen zijn nu mooi onderhoudsvrij en zien er prachtig uit.
Zo’n renovatie doe je niet elk jaar, maar zou ik er nogmaals voor moeten kiezen dan zou ik zeker weer met Goemaat in zee gaan.

- 11 juni 2020 -
Chris van Zwol

Goemaat heeft bij ons een oude voordeur en kozijn vervangen voor een kunststof variant. Communicatie ging prettig en snel. Levering ook. Bovendien wat niet alleen de buitenkant goed gelukt, ook binnen is het mooier achtergelaten dan het was. Peter was een vriendelijke monteur!

- 10 april 2020 -
Evelien Splunder

Binnen 24 uur de ruitjes in huis!! Top gedaan Goemaat!!

- 12 maart 2020 -
Jamaloko loko

Zeer goed geholpen door gijs bij de keuze van onze aluminium schuifpui. Alles volgens afspraak en snel geplaatst. Zeer professioneel en klantvriendelijk, een aanrader!

- 16 oktober 2019 -
Bart Vane

Zeer goed geholpen door het bedrijf met het zetten van een nieuwe schuifpui. Door het grote aanbod van schuifpuien, ben ik op advies van Gijs naar het bedrijf gekomen, om daar te bepalen wat ik precies wilde hebben. Dit hebben we uiteindelijk tot in detail verder uitgewerkt tot mijn gewenste resultaat! Ze hebben voor uitstekende bouwtekeningen gezorgd vooraf, zodat mijn aannemer alles goed kon voorbereiden en zo bij levering alles direct kon plaatsen. Middels een kraanwagen, hebben ze de pui op de juist plaats getilt. Tot op heden al een aantal maanden veel plezier van de pui.

- 2 september 2019 -