Recensies

Graag geven wij onze opdrachtgevers het woord hoe zij onze dienstverlening ervaren. Wilt u uw ervaring met ons en andere klanten delen? Klik dan hier.

Bart Sytsma

Wij hebben door Goemaat onze balkondeur laten vervangen door een kunststoffen draai-kiep raam. Vooraf zijn we uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die er waren en waren de contacten goed. Het eindresultaat mag er wezen en wij zijn dik tevreden over de manier van werken van de firma Goemaat!

- 15 juni 2020 -
Henrico Wijers

Goemaat heeft ons gehele huis en vrijstaande garage voorzien van kunststof kozijnen. Met hier en daar een uitdaging kwam Goemaat elke keer met een professionele oplossing. De montage en communicatie verliep vlekkeloos (geheel volgens afspraak). Ook een paar service-puntjes werden snel en moeiteloos opgelost. Onze dakkapel, een uitdaging, is tevens onder handen genomen door Goemaat en staat er weer netjes bij. Alle kozijnen zijn nu mooi onderhoudsvrij en zien er prachtig uit.
Zo’n renovatie doe je niet elk jaar, maar zou ik er nogmaals voor moeten kiezen dan zou ik zeker weer met Goemaat in zee gaan.

- 11 juni 2020 -
Chris van Zwol

Goemaat heeft bij ons een oude voordeur en kozijn vervangen voor een kunststof variant. Communicatie ging prettig en snel. Levering ook. Bovendien wat niet alleen de buitenkant goed gelukt, ook binnen is het mooier achtergelaten dan het was. Peter was een vriendelijke monteur!

- 10 april 2020 -
Evelien Splunder

Binnen 24 uur de ruitjes in huis!! Top gedaan Goemaat!!

- 12 maart 2020 -
Jamaloko loko

Zeer goed geholpen door gijs bij de keuze van onze aluminium schuifpui. Alles volgens afspraak en snel geplaatst. Zeer professioneel en klantvriendelijk, een aanrader!

- 16 oktober 2019 -
Bart Vane

Zeer goed geholpen door het bedrijf met het zetten van een nieuwe schuifpui. Door het grote aanbod van schuifpuien, ben ik op advies van Gijs naar het bedrijf gekomen, om daar te bepalen wat ik precies wilde hebben. Dit hebben we uiteindelijk tot in detail verder uitgewerkt tot mijn gewenste resultaat! Ze hebben voor uitstekende bouwtekeningen gezorgd vooraf, zodat mijn aannemer alles goed kon voorbereiden en zo bij levering alles direct kon plaatsen. Middels een kraanwagen, hebben ze de pui op de juist plaats getilt. Tot op heden al een aantal maanden veel plezier van de pui.

- 2 september 2019 -