Particulieren

Goemaat is er ook voor de particuliere klant. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van allerlei soorten beglazing en zowel kunststof als aluminium kozijnen. Sinds januari 2020 is onze aandacht meer naar de particulier gegaan.

Of u nu één schuifpui wilt plaatsen of uw hele huis wilt voorzien van kunststof/aluminium kozijnen, in onze showrooms kunt u als particulier terecht!

Onze showroom in Goes is inmiddels volledig ingericht voor u als particulier. De showroom is 6 dagen per week voor u geopend, van maandag tot en met zaterdag.

Totaaloplossing voor de klant

Wat ons kenmerkt is het volledige aanbod in eigen beheer. Van offerte tot en met de montage van het laatste kozijn. Denk hierbij aan het produceren van de producten, het eigen transport en de montage door gecertificeerd eigen personeel.

Of het nu gaat om renovatie van een (vakantie) huis, een nieuwbouw woning of het plaatsen van een schuifpui in de uitbouw. Wij geven advies die past bij u als klant. Wij maken een offerte op maat en verzorgen het tekenwerk voor u. Bij Goemaat houden we de lijntjes kort, zodat u er altijd een stem en gezicht bij heeft.

Enkele voorbeelden

 

Jullie zijn van harte welkom in de showroom van Goes en Goedereede, deze zijn voornamelijk ingericht met kunststof kozijnen en beglazing. In Oud-Gastel is onze showroom voornamelijk ingericht met aluminium kozijnen en beglazing.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van onze showrooms.

Team Goemaat

Maak nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.