Nieuwe samenwerkingsovereenkomst

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst!

Groenewold Prefab Bouw en Goemaat B.V. zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor het leveren van kunststof en aluminium kozijnen in stelkozijnen.

In Groenewold Prefab Bouw hebben wij een prettige partner gevonden die staat voor dezelfde kernwaarden als wij. Kwaliteit voorop!

De Prefab Kozijnelementen zijn zowel geschikt om in de ruwbouw op de bouwplaats te monteren, maar ook geschikt om in de beton-, kalkzandsteen- of houtskeletbouw in een fabriek te assembleren.

Deze oplossing biedt de aannemer vele voordelen, zo kan een project vroegtijdig wind- en waterdicht gemaakt worden, is er een optimale aansluiting op het bouwproces, minder faalkosten en een constante kwaliteit door gecontroleerde omstandigheden.

Inmiddels hebben we meerdere projecten met deze oplossing gerealiseerd. Een voorbeeld hiervan is project Kruidhof in Puttershoek.

Gezamenlijk hebben wij in opdracht van Jongekrijg+Maasbouw de kunststof kozijnen incl. stelkozijnen bij een betonfabriek geleverd. Hier zijn de Goemaat Prefab Kozijnelementen ingestort in betonelementen.

Wij zien terug op een prettige samenwerking en zijn klaar voor de toekomst!

Ook benieuwd of Goemaat Prefab Kozijnelementen een toevoeging kan zijn voor uw projecten? Neem dan contact met ons!

Wij denken graag met u mee!

Terug naar overzicht